De combinatie van kennis en ervaring op het gebied van asbest, wet- en regelgeving en softwareontwikkeling.

Werkplan Online is een volledig web-based oplossing en heeft geen investeringen benodigd in servers, speciale apparatuur, barcodescanners of handhelds. Je gebruikt gewoon je favoriete webbrowser op jouw eigen pc, tablet of smartphone. Wij houden de software bereikbaar, up-to-date en zorgen voor de backups, zodat je geen omkijken hebt naar allerlei technische specificaties en randvoorwaarden.

Op Werkplan Online heb je een online werkomgeving voor alles met betrekking tot de registratie van asbestverwijderingswerkzaamheden. Registreer voor de klanten en locaties de objecten die je gaat saneren. Bij de projecten registreer je alle gegevens die benodigd zijn voor het werkplan. Met een druk op de knop genereer je vervolgens de benodigde rapporten en het werkplan en maak je direct melding bij de arbeidsinspectie.


VIKA advies

VIKA advies is een adviesbureau gespecialiseerd in Kwaliteits-/ Arbo- en Milieuadvies, voornamelijk actief in de sloop- en asbestsaneringsbranche. VIKA combineert deskundigheid met jarenlange ervaring op het gebied van onderzoek, contole, opleiding en certificering binnen deze branches. Daarnaast beschikt VIKA over een uitgebreid netwerk binnen de sloop- en asbestsaneringsbranche, zowel aan de private als publieke zijde.


Allscan

Allscan levert data gedreven software oplossingen voor een brede groep klanten in verschillende branches. Doordat we oplossingen bouwen voor verschillende branches, beschikken we over uitgebreide kennis van uiteenlopende processen.

Onze oplossingen zijn voornamelijk web-based, waardoor apparaat-onafhankelijk werken mogelijk is, ook traditionele Windows applicaties en apps voor Android of iOS ontwikkelen wij dagelijks.